Danmark

Den kendte Camilla Plum er blevet single

Camilla Plum er kendt landet over på grund af hendes engagement i TV med mad-programmer, bagning samt have-udsendelser. Hun er enormt aktiv, idet hun også er forfatter og madskribent. Hun har i årevis drevet det lille økologiske landbrug Fuglebjerggaard i Nordsjælland.

Her har været gift med manden Per Kølster, og de har sammen fået fire børn. Men nu kan man så læse i Billed-Bladet, at idyllen ikke er fuldkommen længere, idet parret nu er gået fra hinanden. I artiklen udtaler parret, at de blot er blevet skilt, hvilket sker i mange danske familier, og at denne familie ikke er anderledes end andre. Flere detaljer rykkes der ikke ud med i interviewet.

Bryggeriet fortsætter

Per Kølster har i flere år drevet et mindre bryggeri på Fuglebjerggaard, og han vil fortsætte med sit bryggeri på en anden gård, som også ligger i Humlebæk området. Så børnene kan altså nemt se begge forældrene fremover, hvilket er en positiv ting i en svær skilsmisse.

Hesteslagteren

TV-kokken Camilla Plum har også andre gange måttet se sig selv i medierne på den negative måde. Senest skyldes dette, at hendes 24-årige søn Carl Plum skal i retten, idet han sidste sommer slagtede sin pony på stranden i Tisvildeleje. Nordsjællands Politi har nemlig valgt at rejse tiltale mod ham og hans 21-årige ven, der begge deltog i den makabre slagtning.

Hesten tilhørte endda Camilla Plum. Sønnen Carl Plum har i et brev fortalt om årsagerne til denne slagtning. Han slagtede ponyen, som efterfølgende skulle spises til en stor Sankt Hans fest, fordi han ikke orkede at passe den. Da han er født og opvokset på et økologisk landbrug, så har Carl Plum masser af erfaring i at slagte dyr. Dyret nåede ikke at opfatte, hvad der skete, før det hele var overstået, og derfor led hesten ingen overlast er hans forklaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *