Alle kan se gratis film på nettet

Det har altid været ulovligt at se film på nettet, hvis de hentes fra illegale sider som for eksempel The Pirate Bay og andre fildelingssteder, men faktisk kan man ganske lovligt både downloade og streame film fra nettet, hvis man blot kender de rigtige steder. Især har bibliotekerne gode tilbud på udlån af film og dokumentarudsendelser, men der findes også danske og udenlandske hjemmesider, hvorfra man lovligt kan hente film ganske gratis.

Sådan gør man

Det er meget nemt at se gratis film på nettet, da man mange gange ikke engang behøves at registrere sig, men det kræves flere steder. Men proceduren er den samme, idet man kan tilgå filmen med sin enhed, der jo kan være:

  • Mobiltelefon
  • Tablet
  • Computer
  • PlayStation
  • Smart TV

Hvis man har en stabil og kvik internetforbindelse, så kan man ofte nøjes med at streame den valgt film direkte, så man derved slipper for at skulle vente på download samt bruge lagerplads på sin enhed. Hvis man er offline i for eksempel bus eller tog men gerne vil nyde filmen på rejsen, så skal man naturligvis have downloadet filmen i forvejen, men den kan jo bare slettes bagefter. Det har derfor aldrig før som nu været nemmere og billigere at film, uanset om det er gamle klassikere eller nye blockbuster film. Af hensyn til andre passagerer bør man anvende hovedtelefoner, men på den måde kan man også bedre koncentrere sig om at se film på rejsen.

Danske film

Hvis man har googlet sig frem til mange sider med se gratis film på nettet, så finder man hurtigt ud af, at det især er tale om udenlandske film og sjældent med danske undertekster. Hvis man gerne vil se nye danske film, så finder man dem især hos Blockbuster.dk, og man kan faktisk se næsten gratis film på nettet hos Blockbuster, da de kun opkræver en symbolsk betaling på 1. kr. pr. film i deres sortiment med tilbud. PÅ hjemmesiden kan man som sædvanlig bladre mellem kategorierne, og man kan både købe, leje eller streame film efter behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *