Nationalpartiet hverver Yahya Hassan

Nationalpartiet får Yahya Hassan som kandidat i det kommende valg. Den kontroversielle Yahya Hassan har den mest sælgende digtsamling i Danmarkshistorien på resumét, og nu skal han gøre sig i politik. Nationalpartiet udtaler følgende i en pressemeddelse: ”Danmark bliver stadig mere opdelt. Både socialt og kulturelt. Det vil partiet gøre op med, som led i den plan stiller Yahya nu op for partiet.”

Kashif Ahmad: Yahya er et frisk pust

Kashif Ahmad, som er formand for partiet, er glad og stolt over at Yahya har valgt at stille op for Nationalpartiet. Han kalder Yahya Hassan et friskt pust i dansk politik. På et pressemøde d. 7 april 2015 præsenterede formanden Ahmad digteren Yahya Hassan. Her redegjorde digteren for sine ideer og overvejelser i forbindelse med hans valg at blive kandidat for partiet.

Mærkesager for Nationalpartiet indebære en afskaffelse af den famøse og omtalte 24-års regel, og derudover vil partiet have flere varme hænder i sundhedsvæsenet. Problemet for partiet er i øjeblikket at de mangler vælgererklæringer, så de kan blive opstillingsberettiget til Folketinget. Indtil videre har de omkring 8000 vælgererklæringer.

Thomas Larsen om Hassan

Selvom Yahya Hassan er et stort navn, og en promonent digter så vurdere Thomas Larsen, at den unge digter ikke vil sikre Nationalpartiet en plads i Folketinget. Thomas Larsen tror at Hassan vil forvirre vælgerne, da de måske er usikre omkrings hans profil.

Skriv gerne i en kommentar forneden hvordan du ser Yahya Hassans kanditatur udvikler sig.

Billede: FaceMePLS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *