Tag en uddannelse med internationale muligheder

Drømmer du om at have et job, hvor du har et internationalt udsyn? Du får afprøvet dine sprogkundskaber og koordineringsevner hver eneste dag? Så er receptionistuddannelsen måske noget for dig.

Brug dine sprogkundskaber hver dag

Receptionister arbejder ofte på hoteller eller i store internationale virksomheder. Det betyder, at du kommer til at snakke med spændende mennesker fra hele verden hver eneste dag. Det er både gæster, samarbejdspartnere og andre afdelinger på hotellet.

Arbejdet som receptionist kræver, at du har en stor viden om dit lokale område og kan guide turister – såvel som forretningsrejsende. Det er din opgave at sørge for, at gæsternes ophold er en succes – selv hvis de har haft dårlige oplevelser andre steder på rejsen. Med en positiv attitude og hjælpende hånd kan du vende deres humør og oplevelser på rejsen.

Du kan tage uddannelsen som receptionist på Hotel- og Restaurantskolen. Her starter uddannelsen med et grundforløb på et halvt år. Hovedforløbet varer to år og varierer imellem skole og praktik. Læs mere om uddannelsen her.

Mulighed for en international karriere

Jobbet som receptionist giver dig muligheden for at komme rundt i hele verden med dit arbejde. I takt med globaliseringen og stigende velfærd i mange lande, stiger turismen verden over. Det giver rigtig gode muligheder for at komme ud i verden med dit arbejde. Hvis du finder et arbejde i en stor hotelkæde, er det især nemt at blive sendt ud i verden, hvor du kan skabe et stort netværk, få nye venner og store oplevelser.

Receptionistuddannelsen giver dig også gode muligheder for at arbejde dig op og skabe en karriere. Selvom du er uddannet receptionist, får du et utroligt stort kendskab til hotelbranchen og ved at arbejde dig op, kan du blive hotelmanager eller komme til at eje flere hoteller. Med en uddannelse som receptionist kan du også videreuddanne dig til leder via Hotel- og Restaurantskolen eller som serviceøkonom. Mulighederne i turistbranchen er mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *