Nu er den længe ventede iPhone 8 kommet

Man kan sige der i øjeblikket er forpremiere på den nye mobiltelefon iPhone 8 fra Apple, da den endeligt er lanceret rundt omkring i verden men i begrænsede mængder, da efterspørgslen er langt større end selve udbuddet. Man kan derfor ikke finde iPhone 8 som en hyldevare i telefonbutikkerne før om nogen måneder, når markedets efterspørgsel er ved at aftage, så hvis man vil have en af de første telefoner her i Danmark, så bør man reservere en iPhone 8 på hjemmesiden Yousee.dk, hvor man endda kan få op til 2 års rentefri afbetaling af telefonen, der kontant står til 6.199 kroner.

Den nye iPhone 8 minder en del om forgængeren iPhone 7, men man får faktisk en del nye funktioner og features i den nye mobiltelefon såsom glasbelægning på siderne, der gør telefonen helt støv- og vandtæt samt muliggør trådløs opladning, og den nye A11 processor har hele 6 kerner indbygget, således telefonen får samme styrke og hastighed som en moderne bærbar pc.

Specifikationer og features for iPhone 8

Man kan få den nye iPhone 8 i flere farver og med intern hukommelse på op til 256 GB, og den har desuden suveræne lyd- og billede egenskaber, der gør den meget velegnet til computerspil, lytte til musik samt se film på. Data på telefonen er:

  • Kamera med hele 12 M pixels, 5 x digitalt zoom og 4K videooptagelse.
  • Lynhurtig Bionic A11 processor.
  • Højopløsningsskærm på 4,7” med Retina HD samt true tone og wide color.
  • 3D Touch funktioner.
  • Har 2 stereohøjttalere med kraftig og dynamisk lyd.
  • Har et stærkt litiumbatteri til en hel dags brug.
  • Har et flot design af glas på siderne samt aluminium på kanterne.
  • Er støv- og vandtæt med IP67-klassificering ned til 1 meters dybde.
  • Høj sikkerhed ved hjælp af ID Touch (fingeraftrykslæsning).
  • Anvender operativsystemet iOS 11 med mulighed for Augmented Reality (AR).

Funktionen Augmented Reality

Den nye AR-funktion i iOS 11 (Augmented Reality) byder iPhone 8 brugere velkommen til fremtiden. Det er nemlig nu muligt at smelte din fysiske verden sammen med en lagret virtuel verden, hvilket giver uanede muligheder. Især computerspil vil kunne blive mere spændende og realistiske, da man eksempelvist kan filme en hvid væg, mens man på sin skærm vil kunne se et bjerglandskab med en borg med dens fjendtlige styrker, som skal nedkæmpes.

Ved at optage den aktuelle stjernehimmel kan man på sin skærm blande videosignalet med lagrede stjernebilleder, således man nu kan se de enkelte stjernebilleders præcise beliggenhed. Inden for sportsverdenen åbner der sig også mange muligheder for eksempel under live udsendelser, hvor man kan få odds, resultater og statistikker vist på skærmen under kampen.