Teknologi

Dell Technologies – hvordan fungerer virksomheden?

Tilbage i 1984 begyndte Michael Dell at fremstille computere af komponenter fra lager. Dengang var Dell studerende på University of Texas i Austin. Han navngav oprindeligt sin virksomhed som PC’s Limited. PC’s Limited havde hovedkvarter i hans kollegieværelse.

På et tidspunkt droppede Dell ud af skolen for at fokusere på sin virksomhed på fuld tid. I 1985 havde Dell designet sin første computer, som han kaldte Turbo PC’en. Den stod til 795$.

Man kan vidst roligt sige, at der er sket meget siden da.

Dell i dag

Dell gik fra at være ene mand til at have næsten 150.000 ansatte til at arbejde under sig. Men Dell er ikke længere bare Dell. I stedet hedder Dell “Dell Technologies”, hvor en kombination af syv digitale teknologieksperter sammen udgør et teknologisk imperium.

Syv digitale teknologiske virksomheder der tilsammen kan sikre succes for både samarbejdspartnere og kunder hver evig eneste dag.

De syv virksomheder, Dell Technologies består af, er: Dell, Dell EMC, VMware, Virtusstream, Secureworks, RSA og Pivotal. Hver virksomhed har en opgave, der skal sikre, at alt kører, som det skal.

De syv teknologiske ledere

Dell er den oprindelige virksomhed. Dell sikrer, at der er optimal ydeevne over alt. Dell er leverandør (reklame) af kvalitetssikret udstyr såsom desktops, laptops, workstations, klienter, sikkerhedsløsninger, skærme og så videre. Disse produkter skal sikre, at du kan yde dit arbejde optimalt.

Dell EMC er anden del af Dell. Dell EMC beskæftiger sig og udbyder forskellige cloud-native applikationer samt dataløsninger. Det handler om at optimere de måder, du kan opbevare dine data, så du altid er sikret det bedste og sikreste grundlag.

Pivotal bruger avancerede analyseværktøjer, cloud-platforme og softwareudviklingsmetoder. Deres formål er at transformere måden, hvorpå du bygger og driver software.

RSA handler om sikkerhed. Deres mission er at beskytte de personfølsomme data i enhver virksomhed med pålidelige, kvalitetssikre sikkerhedsløsninger.

Secureworks er også med på sikkerhedsholdet, hvor de udvikler datastyrede sikkerhedsløsninger. De hjælper dig, så du kan forebygge, opdage og håndtere cyberangreb.

Virtustream giver dig cloud-løsninger og -services. De kan udvikle løsninger til så komplekse eller simple behov som muligt.

Til sidst er der VMware, som laver løsninger, der skal sikre et digitalt fundament for at optimere, forenkle og strømline dine digitale infrastrukturer.

Vi håber, du har lært lidt om avancerede Dell.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *