Hold et hurtigt telefonmøde med en konferencetelefon

Et ansigt-til-ansigt møde er ikke altid den bedste måde at mødes med andre mennesker. Nogle møder kan erstattes med en lyd konference, som er en nem og spontan måde at afholde et møde på. Det har en masse fordele såsom tid og omkostningsbesparelser samt et reduceret CO2 udslip, i og med at man ikke benytter sig af transportmidler for at mødes.

Er du i en virksomhed eller har du selv en lille virksomhed, der kunne være interesseret i sådanne besparelser, så kan du finde et stort udvalg af konferencetelefoner fra Konftel hos Ergotel.

Fordelene ved en konferencetelefon

  1. Lyden: Det er vigtigt at have topkvalitets lyd for effektive og forvirringsfrie møder. Det kan en almindelig telefon ikke klare, hvorfor en konference telefon er en fordel. En sådan tillader nemlig, at man kan tale i begge retninger uden at det føles som om, man snakker i munden på hinanden. Har man ikke lyden i orden i form af en god konferencetelefon, kan det resultere i tab af interesse fra en kunde, hvilket kan være omkostningsfuldt for virksomheden.
  1. Tid og omkostninger brugt på rejser: Et konferencemøde giver dig mulighed for at samle kollegaerne til et hurtigt telefonmøde og fortsætte med andre opgaver direkte efter mødet, da man ikke skal bruge tid på transport til og fra et mødested. På den måde kan man altså spare en masse tid ved at undgå trafikpropper, forsinkede fly og lignende.
  1. Spontanitet: Vær spontan – med lyd konferencer, kan du afholde ad hoc-møder med alle, der har en konferencetelefon, og det har alle heldigvis næsten i disse dage. Det gør det nemt at få de kreative ideer til at flyde mellem de bedste samarbejdspartnere, uanset hvor de er.
  1. Hurtig ROI: Nyd en hurtig ROI – en konferencetelefon betaler for sig selv allerede ved den første forretningsrejse, du kan spare væk. Den har altså hurtigt tjent sig ind, selvom det er en ekstra udgift til at starte med.