De kendte

Caroline Wozniackis millioner

Det er ingen hemmelighed, at den kendte danske tennisspiller Caroline Wozniacki tjener mange millioner kr., og hun har for nylig udtalt til medierne, at hun passer godt på sin formue, der ikke ødsles væk på ekstravagant luksus. Det er ellers meget tillokkende at feste løs for millioner for mange andre velbetalte sportsidoler, men Caroline Wozniacki invester pengene fornuftigt, således hendes familie er sikret flere generationer ud i fremtiden.

Så mange millioner tjener Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er blandt de mest vellønnede i sportens verden, og hun befinder sig ko på toppen af sine karriere blandt verdens 10 bedste tennisspillere, så hun tjener omkring 50 millioner kr. årligt på turneringerne, men derudover har hun andre indtægter fra reklamer og merchandise.

Alene i præmiepenge fra tennisturneringer har hun modtaget mere end 140 millioner kr., og dette er jo et svimlende stort beløb for en ung dame som Caroline Wozniacki. Der er ingen tvivl om, at hun vil tjene mange flere penge i løbet af hendes karriere, da hun jo kun er 26 år gammel, og hun er dygtig til at akkumulere sin formue, hvilket er yderst beundringsværdigt.

Hun har trænet tennis sammen med sin far hele livet igennem, og som 14-årig startede hun sin karriere i 2004, og siden er det bare gået derudaf mod toppen af tennisverdenen. Hun er én af Danmarks største talenter i sportsverdenen, og da hun oprindeligt kommer fra Polen af sammen med sin familie, så kan Danmark være glad for, at familien slog sig ned her og blev danskere.

Fremtiden for hendes millioner

Caroline Wozniacki udtaler om hendes økonomi, at hun har taget ved lære af sin far både om at spille tennis men også om at bruge sine indtjente penge med fornuft. Hun bruger ikke løs af sine millioner, og hun udtalte endda forleden, at hun i et brev til sit yngre jeg komer ind på, hvordan hun bruger sine millioner.

Hun investerer pengene så sikkert, at hun dermed kan sikre sin familie økonomisk i flere generationer frem i tiden. Hun har lært at en stor indtjening indebærer en form for forpligtelse, og man bør være på vagt overfor risikofyldte investeringer, således at ejendomsinvestering er den rigtige vej at gå, da denne investeringsform er den mest sikre i det lange løb.

Caroline Wozniacki har blandt andet fået indprentet af sin far, at man altid bør have et sikkerhedsnet, og at man ikke bør træffe forkerte beslutninger, da de kan påvirke dine børn og børnebørns liv. Til gengæld kan man ved forsigtighed netop sikre sin familie økonomisk i mange generationer frem i tiden.

Caroline har derfor ingen planer om at brænde sine penge af på udprægede luksusting som mega-yachts, jetpacks eller diamantbesatte smykke-æg kaldet Fabergé-æg. Hun har indtil videre kun undet sig selv ganske få luksusting som belønning for alt det hårde arbejde, og det drejer sig om en rød Ferrari sportsvogn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *