Overvind konkurrenterne med brug af data

Selv de mindste virksomheder erkender, at det kræver værdifuld data at stige over deres konkurrence. De tidlige brugere af Power BI rystede en verden af analyseværktøjer og databehandlere af flere grunde. Blandt andet har man ikke længere behov for at have en tech baggrund for at lave avancerede søgninger og oprette flotte visualiseringer, der fortæller historien bag tallene.

Et godt eksempel på en typisk forespørgsel mange virksomhedsejere er nødt til gennemføre, omfatter at få oplysninger om månedlige salg fordelt på område, eller endda kategori af service eller produkt. De har brug for at se, hvad der fungerer godt, hvad der er underpræsteret og hvor størstedelen af omsætningen kommer fra.

Power BI strømliner den slags undersøgelser for den gennemsnitlige, non-techie virksomhedsejer eller finansielle specialister. Dette er imidlertid kun toppen af isbjerget, da der findes mange flere fordele forbundet med Microsoft Power BI.

Hvad er Microsoft Power BI?


Power BI er en samling af business analyseværktøjer til at analysere data og dele viden. Power BI dashboards giver en 360-graders indsigt for erhvervskunder med deres vigtigste målinger på ét sted, opdateret i realtid, og tilgængelig på alle deres enheder.

Med et enkelt klik kan brugerne udforske data via deres dashboard ved hjælp af intuitive værktøjer, der gør det let at finde svar. Det er meget enkelt at oprette et dashboard takket være over 50 forbindelser til populære forretningsapplikationer udformet af eksperter, der hjælper dig med at få det op at køre hurtigt.


Power BI Desktop er en funktionsrigt data samlings- og rapporteringsværktøj, der kombinerer data fra forskellige databaser, filer og web-tjenester med visuelle værktøjer, der hjælper dig med at forstå og løse datakvaliteten og automatisk formatere problemer.

Med over 20 indbyggede grafikker og et levende fællesskab af brugerdefinerede visualiseringer, kan du skabe flotte rapporter med Power BI, der kommunikerer dit budskab effektivt. Power BI kan desuden forene alle virksomhedens data, uanset om de ligger i skyen eller på andre servere.

Anskaf Power BI og få et forspring med det samme

Ville du gerne være foran dine konkurrenter, så kan du med fordel anskaffe dig Microsoft Power BI og få adgang til data og databehandlingsværktøjer, der kan gøre det nemmere for din virksomhed at behandle data.

AlfaPeople er forhandler af Power BI, og de hævder også, at softwaren kan hjælpe sælgere med at lave forudsigelser, opnå bestemte mål og i sidste ende dermed øge rentabiliteten og komme foran konkurrenterne.

Læs meget mere på AlfaPeoples hjemmeside, hvor du også kan læse om og købe AX og CRM systemer, der også kan være med til at gøre underværker for din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *