Teknologi

Braun Clean & Renew forlænger levetid og kvalitet

Braun udviklede for 10 år siden en enestående teknologi, hvormed de effektivt og nemt kan forlænge levetiden og samtidigt højne kvaliteten på alle deres elektriske barbermaskiner. Som alle andre opfindelser er metoden i princippet ret simpel, men kun Braun anvender denne teknologi den dag i dag. Teknikken består af en rensepatron, der monteres i en rensestation, og selve rensningen forlænger levetiden på barbermaskinen samt gør den ren og steril hver eneste gang.

Sådan virker teknologien

Når du køber din Braun Clean & Renew rensevæske, så kan den heldigvis anvendes til alle Brauns rensestationer. Denne unikke rensevæske er spritbaseret, og den gør barbermaskinen 99,999 % ren for bakterier og snavs ifølge diverse tests. Dette er mindst 10 gange mere renligt, end hvis man blot skyllede barbermaskinen under rindende vand. Det giver brugerne en fornemmelse af at bruge en ny barbermaskine hver eneste gang, man barberer sig, og det forlænger dermed også barbermaskinens levetid betydeligt.

Det kan jo ikke undgås, at man under barberingen får snavs, skægstubbe og hudceller ind i barbermaskinen, og tidligere var dette meget irriterende at skulle rense med børster mv. Teknikken med at anvende en rengøringsstation med Braun Clean & Renew rensevæske er derfor en rigtig genial opfindelse, da den jo muliggør en optimal hygiejne og en perfekt barbering. Hver Braun Clean & Renew rengøringspatron kan normalt holde til 2-3 måneders brug, før den skal udskiftes.

Find rensevæsker billigt på nettet

Normalprisen i butikkerne på 6 rengøringspatroner er på 349 kr., men på nettet kan man ofte finde langt billigere priser, da webshops jo har langt lavere driftsomkostninger end de fysiske butikker. Du kan derfor finde Braun Clean & Renew til under 200 kr. hos Postmeshave, idet denne webshop i mange år har været førende med barberudstyr til private kunder.

Der er masser af fordele ved at handle online i webshops, idet du godt nok må finde dig i et par dages leveringstid, men du sparer jo både transporttid og udgifter, da du jo på få minutter hjemmefra kan bestille varerne til levering med posten. Derudover har du desuden en praktisk fortrydelsesret på onlinekøb i mindst 14 dage, hvis du for eksempel har fortrudt dit køb, eller hvis varen bare ikke lever op til dine forventninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *