Christiane Schaumburg-Müller indgår forlig

Den kendte danske skuespiller og TV-vært Christiane Schaumburg-Müller er ofte i medierne, og man kan finde en dækkende oversigt online, hvor mange har også kommenteret hendes turbulente forhold med rapperen L.O.C, som hun blev gift med og for nylig skilt fra under stor offentlig opmærksomhed. Gennem tiden kommer der mange udtalelser og påstande frem i offentlighedens lys om kendisser, og undertiden sker det, en kildes oplysninger ikke er 100 % troværdige.

Såfremt en udtalelse i et medie er fejlagtig og provokerende, så kan man stævne mediet og føre retssag eller forlig om debatten, og dette er netop situationen mellem ugebladet Se og Hørs chefredaktør Niels Pinborg eller Christiane Schaumburg-Müller, idet de netop har indgået forlig om en artikel i bladet.

 

Byretsmødet blev aflyst

Der var ellers optræk til en stævning med efterfølgende retssag mellem parterne, og der var også berammet retsmøde ved Københavns Byret. Udfaldet af retsmødet har offentlighedens fulde opmærksomhed, men de fremmødte journalister blev dog kun mødt af en seddel ved døren, der oplyste retsmødet var aflyst. Årsagen var, tv-værten Christiane Schaumburg-Müller O´Connor havde i mellemtiden indgået et hemmeligt forlig med ugebladet og dets chefredaktør Niels Pinborg.

 

Årsagen til stævningen

I artiklen fra 2014 skriver Se og Hør, Christiane Schaumburg-Müller O´Connor i fuldskab skulle have udtalt sig om sit ægteskab med rapperen Liam O´Connor ved en påskefrokost. Oplysningerne stammer fra en anonym kilde i henhold til ugebladet, men Christiane Schaumburg-Müller benægter, dette har fundet sted. Derfor valgte hun sammen med sin advokat Kim Krarup at stævne Se og Hør og Niels Pinborg for bagvaskelse og samtidig bede om erstatning som kompensation. Derudover klagede hun også til Pressenævnet over de krænkende og udokumenterede påstande, hvor hun fik medhold i sine udtalelser.

Det er naturligvis positivt, sagen nu har fundet en rimelig lykkelig udgang på problemet, og ingen af parterne ønsker at udtale sig yderligere om sagen eller om erstatningens størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *