TV & Film

Ny Star Wars film hitter

Star Wars filmene har altid været yderst populære, men det beskriver længe ikke den interesse der har været for den nye Star Wars – The Force Awakens. Mange har stået i kø i flere timer foran biograferne for at komme ind og se filmen, og det er ikke kun i Danmark. I USA, Tyskland, Norge og Sverige har filmen sat en helt fantastisk rekord!

Slog rekord på åbningsaftenen

Hvis du har lidt svært ved at forestille dig, hvor populær filmen i virkeligheden er, så skal du lige om lidt sætte dig godt til rette; den nye film satte nemlig en åbningsrekord på hele 57 millioner dollar! Den slog derfor den hidtige rekord på svimlende 43,5 millioner dollar, som Harry Potter – Deathly Hallows: Part 2 indbragte!

Star Wars film slår endnu en rekord

Som om det ikke skulle være nok med ovenstående rekord, så er det nu officielt, at filmen kommer til at slå endnu en svimlende rekord; filmen har nemlig solgt billetter for 1 milliard dollar globalt. Ja, du læste skam ganske rigtigt. 1 milliard dollar! Det vilde og ret utrolige er, at billetsalget nåede toppen på tolvte dagen. Det til trods for at den stadig ikke har haft premiere i Kina, hvilket først sker om en måned. Dermed har Star Wars – The Force Awakens slået den hidtige rekord i at runde milliarden, hvilket blev tildelt Jurassic World, som var tretten dage om at nå et billetsalg på 1 millard dollar. Det er ganske fornuftigt må man sige.

2 nye film i støbeskeen

En ny Star Wars film har tilsyneladende sig set som værende et godt skud i bøssen med ovenstående rekorder. Derfor har Disney, som står bag filmen, sat sig for at lave yderligere to Star Wars film. Dermed må man sige, at der er noget at se frem til de næste par år, hvor den næste gerne skulle nærme sig en premiere. Om ikke andet bliver det spændende at se, om den næste film i rækken kan slå den nysatte rekord! Indtil da kan du have fornøjelsen af at gense alle de gamle Star Wars film på bl.a. Blockbuster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *