TDC: Blockbuster kan klare sig blandt konkurrenterne

Hvis ikke du allerede har hørt nyheden, så har TDC valgt at satse på digital filmudlejning med Blockbuster. Det skal derfor ikke længere være en fysisk butik, men en online platform hvorfra man kan streame film. Selv tror TDC, at Blockbuster sagtens kan klare sig imod de store konkurrenter, som sidder stabilt på online streaming.

 

Stærke konkurrenter

Teleselskabet står fast på sin beslutning om, at Blockbuster skal være med i konkurrencen om streaming af film til trods for, at Netflix, Viaplay, Apple og HBO sidder tungt på markedet og har et større forspring. Selv siger teleselskabet, at de tror på, at der er et stort potentiale for at se film, når de er nye. Derfor vil TDC med opkøbet af Blockbuster ikke satse på ældre film, som kan ses uafbrudt, som det i øjeblikket er på Netflix og andre streamingtjenester. Nej, i stedet satser selskabet på at tilbyde helt nye film, som kommer direkte fra biografens lærred og derfra trække kunder til sig. Det skal være det, som adskiller den nye streamingtjeneste med Blockbuster ud fra de etablerede tjenester.

 

Ingen abonnement

Da TDC ikke ønsker, at Blockbuster skal ligne alle de andre streamingtjenester, er det heller ikke muligt at købe et abonnement på tjenesten, hvilket er stik modsat Netflix, Viaplay og alle de andre i klassen. Nej, i stedet køber man sig til retten til at se de film, man ønsker i 48 timer ad gangen. Ønsker man at købe filmene i den digitale udgave, er dette også en mulighed, som tjenesten stiller til rådighed.

 

Satser på millionomsætning

For at det ikke skulle være nok, at Blockbuster er blandt os alle sammen igen, satser TDC endvidere også på, at deres pengemand med talforståelse kan opnå en trecifret millionomsætning. For at give et billede på hvad så stor en omsætning kræver, svarer det til cirka 2 millioner premierefilm på et år eller hele, hold nu fast, 5.000 udlejninger pr. dag. Det er en del, og kræver derfor også en succes for at det kan lade sig gøre. Selv tror TDC sagtens, det kan lade sig gøre, da det at se film stadig er populært.