Jeremy Clarkson bliver muligvis anklaget for vold

Jeremy Clarkson har længe været kendt som en kontroversiel figur, og er nu blevet fyret fra BBC efter hans sidste episode. Denne situation begyndte med et skænderi mellem Clarkson og en producer, hvor Clarkson var utilfreds med den kolde aftensmad, som blev serveret efter en lang dag på sættet. Efter flere upassende kommentarer omkring producerens irske oprindelse endte Clarkson med at slå produceren i ansigtet. Slaget mod ansigtet har fået North Yorkshire politi til at anklage Clarkson.

Clarksons fyring

Efter flere uger hvor man internt i BBC har diskuteret hvilken straf Clarkson skulle have, kom BBC til den beslutning at Clarkson måtte fyres. Han er før kommet med upassende kommentarer omkring race og oprindelse på live tv, men overlevede disse bemærkninger.

Men efter perioden hvor han verbalt chikanerede produceren Oisin Tymon i tyve minutter, hvorefter de sloges i omkring 30 sekunder var for meget for BBC, som efterfølgende valgte at fyre afskede Clarkson. Eftersigende så fulgte episoden at Clarksom var blevet nægtet en bøf og pomfritter efter en lang dag på sættet, eftersom køkkenet havde stoppet med at servere varm mad.

Chris Evans som ny Clarkson?

Ifølge The Telegraphs informationer så er BBC igang med at overtale radioværten fra Radio 2 Breakfast Show Chris Evans, og håber han vil overtage Clarksons rolle på Top Gear. Det kan umiddelbart være problematisk at etablere samme dynamik og kemi, som var så vindende mellem James May, Richard Hammond og Jeremy Clarkson. Det er indtil ikke videre klart, om May og Hammond vil fortsætte på programmet uden Clarkson.