De kendteSport & Underholdning

Kendte danskere – Lord Bendtner

Bendtner har nu endelig fået sin titel som Lord. Han har fået et stykke jord i Skotland, som giver en titlen Lord, når man ejer det. Bendtner har længe haft kælenavnet ’Lord Bendtner’, som en form for øgenavn, da han længe er blevet anklaget for at have storhedsvanvid og overvurdere sin egne evner. Se og Hør har nemlig taget sig i egen hånd, og købt et stykke lille stykke land i Skotland, så Bendtner kan nu officielt tage titlen Lord of Glencoe.

Bendtner i Arsenal

Bendtner kom i en tidlig alder til Arsenal, hvor han ikke fik det store gennembrud, men blev istedet lejet ud, hvor han scorede enkelte mål. Han scorede dog et hattrick for Arsenal i en Champions League kamp, som den første dansker nogensinde. Han fik sin debut for første holdet i 2005 i en kamp mod Sunderland, som han senere ville udlejet til. Han var i Sunderland et enkelt år. Han forklarede, at han aldrig ville få en chance i Arsenal igen efter sin bilulykke. Efter et år i Sunderland blev han lejet ud til Juventus, hvor han ikke kunne tilkæmpe sig en fast kontrakt.

Næste skridt i karrieren – Skift til Wolfsburg

I 2014 skiftede Bendtner til Wolfsburg på et tre-årig kontrakt. Bendtner har startet i enkelte kampe og har scoret et mål i 11 kampe for Wolfsburg.

Du kan forresten altid læse masser af flere saftige historier om de kendte danskere på billedbladet.dk

Billede: Ronnie Macdonald

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *