Sport & Underholdning

Fodbold: UEFA EM 2016

I øjeblikket spilles der om Europamesterskabet i fodbold i Frankrig, som afholdes hvert 4. år. På nuværende tidspunkt er der kun få kampe tilbage, og de fire kandidater til titlen er:

  1. Portugal
  2. Wales
  3. Tyskland
  4. Frankrig

Disse fire nationer skal kæmpe om guld, sølv og bronze, mens et af landene må nøjes med en fjerdeplads. Der har været flere overraskelser undervejs i sommerturneringen, idet Island kom overraskende langt i runden, og til sidst i kvartfinalen tabte mod Frankrig. Island har altid været en lilleputnation indenfor fodboldverdenen, så derfor er mange forbløffede over deres flotte resultater i turneringen, hvor de blandt andet har besejret Østrig og England.

Semifinalekampene

De to største fodboldnationer er Tyskland og Frankrig, men de er nu havnet i samme pulje, så derfor kan de ikke møde hinanden i finalen, idet de skal spille mod hinanden i semifinalen. Vinderen af denne kamp går videre til finalen, og modstanderen bliver vinderen af den anden semifinale, hvor Portugal møder Wales. Så Frankrig eller Tyskland er de største favoritter til at vinde finalen, men overraskelser kan altid forekomme, så det bliver spændende at se de sidste underholdende kampe i turneringen.

Odds på fodboldkampene

Mange elsker at spille penge på fodboldkampe, da man kan vinde gode gevinster, hvis man er heldig eller blot dygtig til at analysere fodboldkampene. Man skal være god til at tage forbehold for overraskelser, men hvis man er nogenlunde god til at gennemskue resultatet af en kamp, så kan man tippe hos de mange bookmakere. Man kan spille på alt muligt, og mange ting er naturligvis afgjort på grund af tilfældigheder, men grundlæggende vil nogle hold spille meget defensivt, så disse kampe vil ofte ende målfattigt, så her kan man som regel få penge tilbage 2 gange, hvis kampen ender under 2,5 mål. Hvis man ikke er helt sikker på kampens vinder, så kan man også halvgardere sig, men så falder odds en del. Men, man taber kun beløbet, såfremt den undertippede vinder alligevel. Portugal er svag favorit i kampen mod Wales med odds 2.15 mod 4.2 på Wales, mens Tyskland og Frankrig er helt jævnbyrdige ifølge bookmakerne, idet begge har odds 2,87. Traditionelt set scores der få mål i semifinalerne, så derfor vil man kun opnå odds 1.5 på under 2,5 mål, hvorimod man får odds 2,6 på mere end 2,5 mål. Man kan også spille på målscorer, antal hjørnespark, indkast og meget andet.

Billede: NazionaleCalcio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *