Resultater for EM kvalifikationen

Så er EM kvalifikationerne endelig over os. Efter Fifa udvidede tourneringsformatet har flere hold nu muligheden for at kvalificere sig, hvilket giver et selvtillidsboost til mindre hold, som nu istedet for at kæmpe for en første- eller andenplads i gruppen kan komme videre i kvalifikationen ved at tilegne sig en tredjeplads. Vi ser derfor at mindre hold gør det bedre end forventet.

Tømmermænd for VM i Brasilien

Derudover så ser vi at hold som var med til VM i Brasilien har tømmermænd efter perioden eftersom flere kæmper med at blive første seatet i deres respektive grupper. Hold som Tyskland, Rusland og Italien har ikke været sikre i deres spil.

Britisk herredømme

Et af højdepunkterne i ugens resultater er Skotlands kamp mod Gibraltar. De vandt hele 6-1 mod den forhændværende britiske koloni. Generelt så har de britiske øer gjort det fremragende i denne omgang af Europa Kvalifikationerne. Nord Irland slog Finland 2-1 i samme runde, hvor England vandt 4-0 over Lituaen. Afslutningsvis så slog Wales Israel, som ellers har været stærke i gruppen, 0-3. Dermed er alle de britiske nationer igang med at kvalificere sig til EM. Alle fire nationer ligger i toppen af deres grupper, og Wales er overraskende på anden pladsen i gruppe B, hvor de er foran Israel samtidig med de har lige så mange point som Belgien.

Billede: fdecomite