James Bond filmen “Spectre”

Ivrige filmelskere har i mange år hygget sig med at opbygge en samling af favoritfilm med sine yndlingsskuespillere, men i øjeblikket går udviklingen meget stærkt, da film efterhånden kan lagres på mange forskellige medier. Tidligere gemte man film på videokassetterne VHS, som derefter blev erstattet af laserdisc´s, CD´er og DVD-skiver, og i dag gemmes film i sær på USB-moduler og harddiske men også stadig på DVD. Faktisk vælger mange i dag at spare den fysiske udgave af filmen, da man nemt kan streame film direkte fra nettet, hvilket er både nemt og hurtigt.

 

Sådan virker streaming

DVD-skiver er flotte på hylden, de skal ikke spoles tilbage, og de kan vise en ny film i høj kvalitet, så umiddelbart er de da glimrende, men DVD´er er trods alt også besværlige at transportere med, når man rejser rundt, og de kan nemt blive slidte og beskadigede, så de ikke længere virker, så derfor er digitale medier endnu bedre at anvende and DVD-mediet. Mange downloader derfor film eller streamer dem direkte fra internettet, da man kan have masser af film på en harddisk eller på en USB memory key, og de er desuden nemme at medbringe og kopiere videre.

Mange TV- og filmudbydere som DR, TV2, Viasat, HBO, Netflix og flere andre selskaber tilbyder også streamingstjenester, såp man kan live se underholdning, nyheder, film og serier direkte på sin telefon, tablet, PC eller TV. Streaming fungerer ved at softwaren downloader en lille bid film, så bufferen er fyldt op, og det svarer måske til 5 sekunders film, og mens man afspiller bufferen, så downloader programmet de næste 5 sekunders filmsekvens, dvs. bufferen fyldes op igen, hvorefter man afspiller den nye filmsekvens osv. Seerne vil blot se en film blive afspillet løbende, og man slipper for at bruge lagerplads og vente på lange downloadtider, så derfor er streaming både praktisk, nemt og smart.

 

Se de nyeste film på nettet

 

Der findes flere tjenester på internettet, hvor man kan streame film og TV-serier og anden underholdning, og visse steder er det helt gratis, andre tager et fast månedligt beløb, mens videobutikker stadig tager et gebyr pr. streamet film, som man kender det fra videobutikkerne. På hjemmesiden Blockbuster.dk kan man se alle de nye biograffilm endda med dansk tale og danske undertekster på de udenlandske film, så det er nemt at se sine yndlingsfilm, når man har lyst.

Den nye James Bond film ”Spectre” kan man allerede købe nu, mens den kan lejes (streames) fra den 22. februar 2016. I filmen sendes Bond ud på en hemmelig mission til Mexico City og senere til Rom, hvor han kommer på sporet af den lyssky organisation SPECTRE. Undervejs finder han ud af, at mystiske interne politiske kræfter i London modarbejder Bond og hans metoder, så man pønser på at nedlægge MI6 spiontjenesten. Sammen med miss Moneypenny og Q lykkedes det for James Bond at finde Madeleine Swann, der er hans gamle ærkefjende Mr. Whites datter, og hun er nemlig nøglepersonen, der kan afsløre forbryderorganisationen SPECTRE.