Dårlig hygiejne på sygehuse dræber

Det er enormt vigtigt, at man overholder nogle helt bestemte krav og standarder, når man arbejder på et sygehus. Der er en masse forholdsregler man skal overholde, hvilket blandt andet betyder, at man skal bære arbejdstøj, der overholder visse krav. Derudover må man ikke bære smykker og ure, hvilket på sin vis er okay, men det kan alligevel være svært at komme igennem dagen uden et ur, særligt hvis man har nogle bestemte møder eller aftaler man skal nå.

Oprethold den gode hygiejne med et sygeplejeur

Overholder man ikke disse regler, kan det i værste fald føre til, at patienterne bliver mere syge eller dødsfald opstår, hvis de bliver udsat for disse bakterier som smykker og andet kan bære på. Det kan derfor være en rigtig god idé at anskaffe sig nogle arbejdsredskaber som er mere hygiejniske, hvilket ofte betyder, at det er en god idé, at de er lavet i gummi eller lignende, hvilket er nemmere at gøre rent og holde rent.

Et sygeplejeur kan for eksempel være med til at opretholde den gode hygiejne på et sygehus, da det vil være udviklet med øje for sygehusets krav og regler.

Her kan du købe sygeplejeure

Du kan købe praktiske og pæne sygeplejeure fra Color4Care, der specialiserer sig i at udvikle arbejdstøj og tilbehør til folk, der arbejder indenfor sundhedssektoren. Med et sygeplejeur fra Color4Care er du derfor sikker på, at det overholder de fornødne standarder. Derudover fås urene i forskellige farverige og spændende designs, herunder dyremønstre, blomstrede, sølv, guld, selvlysende og ensfarvede i diverse farver. Der er altså en masse at vælge imellem, hvorfor det formentlig vil være muligt at finde noget for enhver.

Sygeplejeurene er desuden designet således, at de ikke sidder omkring håndleddet, men kan sættes fast på kitlen eller lægges i lommen. Dette er også med til at gøre dem mere hygiejniske, da der kan samle sig mange bakterier ved et ur omkring håndleddet.

Billedekilde: www.color4care.dk