De kendte

Den utrolige historie om Christopher

Alle i Danmark er på fornavn med Christopher, som er ham teenager musikeren, der har stor succes i branchen, og han kom også sammen med sangerinden Medina i en periode. Dette musikerpar var nok blandt Danmarks mest populære entertainere, og begge har stadig en fasttømret solokarriere bag sig samt ude i fremtiden i mange år endnu. Christopher hedder egentligt Christopher Lund Nissen, og han er født den 31. januar 1992. I øjeblikket kommer Christopher sammen med partneren Cecilie Haugaard, men mange står klar som alternativ kæreste til Christopher, hvis han skulle blive single igen. Han har knust mange ungpige hjerter gennem tiden, idet han med succes har sunget og danset sig vej til dem. Christopher har flere årsager til sin succes, der især skyldes tre ting:

  1. Hans gode musik, charme og udstråling
  2. Hans flotte og sexede udseende
  3. Medieomtalen da han dannede par med Medina

Sådan startede Christopher sin karriere

Christopher kommer fra København, og han havde fra barnsben af to store interesser, hvilket var sang og fodbold. Hans fodboldkarriere blev aldrig til så meget, så derfor satsede han på en karriere som sanger, og der fik han kæmpesucces. I 3. klasse vandt han skolens melodigrandprix, og denne tillid har gjort sit til, at han fortsatte i branchen med masser af gå-på-mod. Allerede som ung teenager satte Christopher sig ned og skrev sine egne sange, mens han spillede på guitar til teksten. Trods sin unge alder kontaktede Christopher det kendte pladeselskab EMI, og de kunne straks høre, drengen havde talent for musik. Året var 2011, Christopher var 19 år, og EMI var klar til at tegne en kontrakt for et år til at starte med, og dermed startede hele popeventyret. Samme år udgav Christopher sin første single ”Against All Odds”. I dag markedsføres musik især på YouTube sammen med en passende musikvideo, og den fik over 15.000 visninger bare på den første måned. I dag skriver vi årstallet 2015, og nu er samme video blevet set af knap 3 millioner mennesker, så succesen er en kendsgerning. I 2012 udsendte Christopher så sit første album ”Colours”, og på det tidspunkt var forventningerne temmelig høje, da anmeldere og lyttere var meget begejstrede for den første single. Både fans og anmeldere blev ikke skuffede, idet medierne skrev som overskrift: “Ungpigehjerter må briste på stribe – Christopher er landet”. Så fik Christopher job som opvarmnings-kunstner til Medina, og resten er historie. Gennembruddet blev stort og succesfuldt, og Christopher har redet på bølgen lige siden.

Kvinderne i Christophers liv

Christopher startede med at komme sammen med modellen Mathilde Sofie, og deres forhold varede et års tid, men i 2012 dannede han par med popstjernen Medina. De flyttede sammen i hendes lejede villa ved Hørsholm, hvor de havde mere end 1.000 kvm luksus at boltre sig på, men de flyttede senere ind midt i København. Parret havde flere on/off perioder, men det endelige brud kom i starten af 2014. Christopher blev så kæreste med TV-tilrettelæggeren Sofie Lange Jørgensen, der havde arbejdet sammen med ham i en dokumentarudsendelse, men efter få måneden skiftede han til en ny kæreste, som var undertøjsmodellen Sabina Rocchin. Forholdet varede også kun et par måneder, hvorefter han fandt sammen med Cecilie Haugaard, der både er model samt arbejder som kommunikations- og PR-medarbejder for virksomheden Excel. Man kan læse meget mere om Christophers spændende liv og kærester i artiklerne om ham hos ugebladet Seoghør.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *